Bellas Diary

Senaste inläggen

Av Bella - 13 januari 2013 15:11

Kära dagbok,

Idag fyller jag 2 år! Grattis till mig och alla mina kära syskon! Jag har fått lite presenter, en leksaksgris och ett paket godis. Jag har redan en gris som är gul och nu fick jag en grå. Jag älskar det knorrande ljudet! Godiset är verkligen lyxigt, det är 95% kött och har inga tillsatser, ingen gluten och är dessutom jättegott. Det är verkligen något jag kan rekommendera. Snart ska jag få en gorme´middag och en lång skön prommenad i skogen! 

Jag är tacksam över kommentarer och gratulationer. Det är vad denna födelsedagsgris vill ha! 

Puss på alla glada och önska mig en fortsatt bra födelsedag  


         


ANNONS
Av Bella - 12 januari 2013 17:26

Kära dagbok,

Idag tog vi en mysig tur till Jordbodalen. Solen har äntligen börjat titta fram bakom alla gråa moln, men kallt är det fortfarande . . . usch! Det var mycket saker att nosa och glo på i skogen. En sak som intresserade mig var vattenfallen, inte särskilt stora,  utan sådana små och gulliga. Jag har aldrig varit förtjust av det här med att vara blöt och att bada, så jag vågade inte gå fram till det forsande kalla vattnet!

Vi såg även två aggresiva andhanar. De stod bland de andra änderna och bet varandras huvuden! Är rätt så säker på att de ville ha en hona inför våren. . . Jag försökte få dem att sluta bråka, men inte bryr de sig om en gapande hund, inte. 

Jag längtar tills imorgon, då fyller jag år! Jag blir en ännu större, klokare, och ännu mer bedårande sheltie  


             


ANNONS
Av Bella - 11 januari 2013 17:43

Kära dagbok,

Nu är det äntligen helg! Det betyder att alla är hemma, altså ännu mer tid för mig :)

Vi inledde vår kära helg med en promenad uppe i kullarna, mysigt! Jag känner mig kunglig när jag springer upp för kullen och står och njuter av den fina luften, och tittar ner på alla små hundar och människor. Är man högst upp, har man mest makt, eller?


         

Av Bella - 10 januari 2013 17:22

Kära dagbok,

Nu kommer kylan tillbaka, usch! Det kom till och med en del snö som föll på min nos. 

Jag har varit lite lat idag eftersom jag är så trött, troligtvis efter sprutan. Jag vill inte röra mig ur fläcken och vägrar gå ut i kylan. Till slut blev jag tvingad och då glömde jag helt bort hur trött jag var.

Tidigare idag kom någon gubbe hem till oss som jag vägrade acceptera. Han skulle fixa något avlopp men då skällde jag ut honom. . .hihi. . . Nu ska jag sova igen. . . 


           

Av Bella - 9 januari 2013 15:43

Kära dagbok,
Titeln var konstig, jag vet, men kom inte på något bättre. Jag har ibland turen att få slicka lite yoghurtrester frå små burkar som irriterar mig. De är tvugna att vara så små så att min nos inte får plats! Även fast min tunga är lång, når jag inte till det sista...
Idag är det dags att ta min
två-årsspruta. Det gör inte precis ont, har jag tur får jag en leksak... Men det är inte kul att besöka det där vita läskiga stället med en massa hundar jag inte får hälsa på! Sedan blir det avmasking (och köttbullar).
Ni har väl ändå inte missat att jag fyller år nu på söndag? Alla vet väl att jag fyller år 13 Januari? Inte det? Du borde skämmas...

Av Bella - 8 januari 2013 14:31

Kära dagbok,

Jag har "modellat" lite idag igen men var duktigare på det när jag var liten, då var jag verkligen duktig. Det ser man på de gammla inläggen. 

Vädret var inget vidare för att fota, men vad kan man förvänta sig av Januari månad. Hade i sådana fall föredragit snö eller något sådant mysigt! Har lina på mig nu vid min period så att jag inte rymmer fler gånger. . .


             

Av Bella - 7 januari 2013 20:47

Kära dagbok,
När någon är borta lägger jag mig framför dörren och sover räv. Jag väntar på minsta lilla ljud. . . Minsta lilla läte. . . 

Av Bella - 31 december 2012 17:34

Kära dagbok,
Med dessa naturbilder önskar vi er ett gott nytt år! Tänk nu på oss hundar och smäll inte raketer!
Som tur är jag inte rädd alls för raketer, jag reagerar inte ens. Där kan jag tacka Karin, som lärt mig vänja mig vid ljud :)
Ha ett bra 2013! (Sista inlägget i år)


Jag heter Bella & är en Shetland Sheepdog. Här kan du följa min busiga vardag!
Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se